ÉrzőLény

Élni és élni hagyni

Kutyakötelesség

Kutya-gazda futóversennyel indul az I. Kutyás Strand Feszt Tiszafüreden

Július 13-án, szombaton a tiszafüredi Mancsos Pancsoló kutyabarát strand kutyás bulihelyszínné változik, hiszen ezen a napon rendezi meg a Tappancs Segítőkutyások Egyesülete és Tiszafüred Város Önkormányzata az I. Kutyás Strand Fesztet.

A tiszafüredi Mancsos Pancsoló a Tisza-tó egyik legnagyobb kutyabarát strandja, ahol rendszeresen várják a látogatókat különféle programokkal. A strand most az I. Kutyás Strand Fesztnek biztosít helyszínt, ahol az ebek és a gazdáik különféle közös programokon vehetnek részt a Tisza-tó hűs habjai mellett.

“Tiszafüred kutyabarát település és a Tisza-tó fővárosaként fontosnak tartjuk az állatvédelmet. A városunkban több kutyabarát programot, vendéglátóhelyet és szálláshelyet is találni, így elmondható, hogy Tiszafüred tárt karokkal várja a kutyásokat. Ez már a második alkalom, hogy a Tappancs Segítőkutyások Egyesülete és Tiszafüred önkormányzata közösen szervez Tisza-tavi kutyás rendezvényt”

– fogalmazott Ujvári Imre, Tiszafüred város polgármestere.

A nap folyamán minden a kutyákról fog szólni: a reggel jótékonységi futóversennyel indul, majd a megnyitót követően állatvédelmi előadás, terápiás kutyás élményfoglalkozás, mantrailing bemutató és a Szurkolók az Állatokért állatvédelmi előadása is színesíti a programot. Az esemény tombolasorsolással zárul.

Időpont: 2024. július 13. szombat
Helyszín: Tiszafüred, Mancsos Pancsoló kutyastrand

A rendezvényről további információk ITT ELÉRHETŐK.

Fotó: Tiszafüred Város Önkormányzata / Mészáros Balázs